Kultorvets svinekød

 

Svinekød har de sidste hundrede år været danskernes national spise, og når man smager de saftige koteletter fra Poul Skovgaards økologiske Frilands grise forstår man hvordan kød fra grise er blevet så populært.

 

Flæskesteg er festmad, når stegen vel og mærke kommer fra nogle sunde velmotionerede dyr så som Pouls.

 

 

Desværre findes der ikke så mange grise i den kaliber mere. De er blevet ofre for købmændenes evindelige lavprispolitik som efterhånden har vredet den sidste bid af kvalitet ud af grisene.

 

Resultatet er blevet burgrise, vækstfremmere, salmonella, overdrevet medicinforbrug med de deraf følgende problemer som rammer os mennesker.

 

Heldigvis findes der en del seriøse landmænd som f.eks. Frede som går imod strømmen og laver grise som i gamle dage, af allerbedste kvalitet som virkelig smager.

 

Prøv det, vi fører alle traditionelle udskæringer og der er en utrolig forskel.