Kultorvets oksekød

 

Kultorvets bøffer er landskendte! Kendt for mørhed, kendt for saftighed og særdeles kendte for velsmag.

 

Kødet stammer fra udvalgte landbrug flest i Jylland, og racerne er Hereford, Angus, Dexter, Skotsk Højland, Simmentaler, Charolais og Limousine eller krydsninger hvor disse racer er dominerende.

 

Dyrene er naturligvis økologiske så vi kan garantere de er fri for hormoner, sprøjtemiddelrester samt gensplejset foder.

 

 

Det er svært at finde godt økologisk bøfkød (primært pga. den store økologiske mælkeproduktion), men tro os, det findes, og det er blandt det bedste i Verden.

 

Håndteringen (lagringen) er der hvor Slagteren ved Kultorvet har mulighed for at sætte vores eget præg på produktet og vi bruger med stolthed de erfaringer generation efter generation har høstet før os for at få den absolut bedste vare ud til forbrugeren.

 

Den personlige betjening giver os som fagfolk chancen for at finde frem til præcis det rette stykke kød for dig som kunde.

 

Vi har altid et godt råd eller stegetip hvis du ønsker det.